Resultaten voor alternatieve geneeswijzen

alternatieve geneeswijzen
Alle artikels over alternatieve" geneeskunde" Knack.be.
Minister van Volksgezondheid Maggie De Block heeft van de sceptische vereniging Skepp de Zesde Vijs gekregen omdat zij klare taal spreekt over alternatieve geneeswijzen. Beter één te veel dan één te weinig. Sektes rekruteren wanhopige zieken steeds meer met dubieuze geneeskunde.
alternatieve uitvaart
Alternatieve geneeswijzen CM.
Tegemoetkoming brillen en lenzen. Home Diensten en voordelen CM-diensten en voordelen Alternatieve geneeswijzen. Alternatieve geneeswijzen zoals chiropraxie en osteopathie betaalt de wettelijke ziekteverzekering niet terug. Je kunt wel rekenen op CM. Homeopathie 30% terugbetaling op de aankoopprijs van homeopathische geneesmiddelen.
bouwhekken
het Alternatieve Geneeswijzen Overzicht artsen, therapeuten en praktijken.
Inmiddels komt ook de term Natuurlijke geneeswijzen in zwang. Deze begrippen dekken de lading beter, maar alternatieve geneeswijzen is in gebruik gebleven. Op deze website gebruiken wij dus ook alternatieve geneeswijzen, vanwege het zoekgedrag van de meeste bezoekers. Acupunctuur is een chineese geneeswijze die zijn oorsprong ongeveer 3500 jaar geleden heeft gevonden.
hypothecaire lening
Vanwaar de aantrekkingskracht van de alternatieve geneeskunde? SKEPP.
Dat is niet alleen hard voor jezelf, maar ook voor je omgeving en je patiënten. Het is niet meer dan menselijk dat aanhangers van alternatieve geneeswijzen op zulke momenten de hele wetenschap en al het wetenschappelijk onderzoek in vraag stellen of complotten vermoeden met de farmaceutische industrie.
alternatieve geneeskunde
Terugbetaling alternatieve geneeswijzen gezondheid.be.
Terugbetaling alternatieve geneeswijzen. dossier Steeds meer Belgen doen een beroep op alternatieve geneeswijzen. De wettelijke ziekteverzekering voorziet geen terugbetaling voor deze alternatieve behandelingswijzen. Een aantal van die geneeswijzen wordt in het kader van de aanvullende verzekering wel gedeeltelijk terugbetaald door de ziekenfondsen.
Het kaf en het koren. Alternatieve therapieën in de weegschaal. SKEPP.
Het enige wat ontbreekt, is een index. Zelfs voor iemand die denkt te weten hoe de vork aan de alternatieve steel zit, is dit een standaardwerk zonder weerga. Bespreking op De Maakbare Mens. Alternatieve therapieën zijn niet zonder risico. Artsen wijzen terugbetaling alternatieve geneeswijzen af.
Wat met alternatieve of aanvullende geneeswijzen? Stichting tegen Kanker.
Juist gebruik van de alternatieve geneeswijzen. Sommige alternatieve geneeswijzen, zoals homeopathie en sofrologie, kunnen bepaalde bijwerkingen van de behandelingen of van de kanker wel degelijk verzachten. Je mag ze dus volgen als je je houdt aan deze twee voorwaarden.: Praat altijd eerst met je arts voor je een alternatieve geneeswijze uitprobeert.
Alternatieve geneeswijze Wikipedia.
Uit een NIPO marktonderzoek uit 1998 blijkt dat 75% van de Nederlandse ondervraagden positief dacht over alternatieve geneeswijzen en de betiteling" kwakzalverij" voor alternatieve geneeswijzen te ver vond gaan. Wel vond de meerderheid van de Nederlanders in 1998 dat er meer controle moest komen op alternatieve geneeswijzen en dat deze op dezelfde manier getest moesten worden als de reguliere geneeswijzen.

Contacteer ons

alternatieve geneeswijzen
Tenoren
bloesem therapie
spirituele opleidingen
dokter bach
de mooiste reizen
bloesemtherapie Koop
bach druppels werking
jonge zangers
para worden
bach bloesem therapie
bach bloesem rescue