Resultaten voor spirituele opleidingen

spirituele opleidingen
De Kleine Bron.
Klik hier voor ons volledige programma. Workshops, opleidingen cursussen. We organiseren in verschillende locaties regelmatig workshops en cursussen met thema's' die te maken hebben met bewustwording, spiritualiteit, gezond leven, creativiteit enz. Door verschillende lesgevers uit die iets speciaals te bieden hebben op hun terrein.
opleidingen
Spirituele stervensbegeleiding Ignoramus Academie.
Studenten aan de opleidingen van de Ignoramus Academie die de meest diepgaande toepassing van hun leerschool willen toepassen in de meest verfijnde begeleiding van mensen. Therapeuten en gezondheidswerkers die deze prachtige begeleidings-methodieken willen onderzoeken en als aanvulling gebruiken in hun huidige praktijk. Mensen uit de palliatieve zorg die op zoek zijn naar diepgang en uitbreiding van hun mogelijkheden. Thuisverpleegkundigen die dagelijks geconfronteerd worden met patiënten die overgaan. Programma 1 e jaar. Nieuwe visie over het leven, sterven en het hiernamaals. Het stervensproces en het overgaan naar Genezijde. Spirituele palliatieve zorg.
spirituele hulplijn
Intuïtieve Ontwikkeling Open mind.
Wij bieden deze workshop Intuïtieve ontwikkeling aan voor iedereen die op een spirituele manier in het leven wil staan. Als je al ondervonden hebt dat je niet alles aan het toeval kan toevertrouwen en je wil daar iets meer over weten, dan is dit iets voor jou.
Opleidingen Cursussen
opleiding energetisch therapeut geaccrediteerd opleiding spiritueel therapeut.
Vanishing Twin VTS. Spirituele HBO opleidingen School Of Life. De opleiding wordt per jaar verdeeld in vier blokken van vier lesdagen. Tijdens de eerste twee lesjaren ligt de nadruk op je energetische ontwikkeling als therapeut en ga je werken met proefcliënten.
opleidingen
Spirituele Startpagina Vlaanderen: Spirituele startpagina Vlaanderen.:
Op deze website vind je alle informatie over spiritualiteit en spirituele centra in Vlaanderen. Op de activiteitenkalender worden dagelijks nieuwe cursussen en workshops toegevoegd. Daarnaast vind je hier interessante informatie over spirituele en alternatieve onderwerpen, boeiende artikels, channelings, meditaties, muziek, video's, enz.
spirituele cursus
SPIRITUELE PSYCHOLOGIE Levensschool.
Tijdens de twee lesdagen spirituele psychologie wordt de inhoud van de cursus transpersoonlijke psychologie verder uitgediept. De cliënt-consulentrelatie komt hier meer centraal te staan. Inschrijving voor deze cursus is dan ook enkel mogelijk wanneer je ook de lessen transpersoonlijke psychologie hebt gevolgd.
spirituele workshops
Spirituele HBO opleidingen School Of Life.
Je kunt bij School of Life niet alleen spirituele HBO opleidingen volgen, maar je kunt ook deelnemen aan diverse interessante workshops. Spirituele HBO opleidingen. Spirituele HBO opleidingen en workshops. Tijdens de spirituele HBO opleidingen van School of Life komen een aantal essentiële onderdelen aan bod.
opleidingen
Wielwerk Opleidingen: het adres voor spirituele opleidingen.
Wielwerk Opleidingen werkt volgens de Wielwerkmethode, waarbij de natuur je spirituele leermeester is die je stuurt naar het meest spirituele wat je hier op Aarde kunt doen: leven. De balans tussen mens en natuur, dat is waar het om draait.

Contacteer ons

alternatieve geneeswijzen
Tenoren
bloesem therapie
spirituele opleidingen
dokter bach
de mooiste reizen
bloesemtherapie Koop
bach druppels werking
jonge zangers
para worden
bach bloesem therapie
bach bloesem rescue