Op zoek naar spirituele opleidingen?

spirituele opleidingen
Spirituele stervensbegeleiding Ignoramus Academie.
Studenten aan de opleidingen van de Ignoramus Academie die de meest diepgaande toepassing van hun leerschool willen toepassen in de meest verfijnde begeleiding van mensen. Therapeuten en gezondheidswerkers die deze prachtige begeleidings-methodieken willen onderzoeken en als aanvulling gebruiken in hun huidige praktijk. Mensen uit de palliatieve zorg die op zoek zijn naar diepgang en uitbreiding van hun mogelijkheden. Thuisverpleegkundigen die dagelijks geconfronteerd worden met pati├źnten die overgaan. Programma 1 e jaar. Nieuwe visie over het leven, sterven en het hiernamaals. Het stervensproces en het overgaan naar Genezijde. Spirituele palliatieve zorg.
opleidingen
Zk Omgaan met de beleving van bewoners en hoe zie je jezelf een spirituele benadering OOSTENDE CNPV.
Terug naar overzicht. Zk Omgaan met de beleving van bewoners en hoe zie je jezelf een spirituele benadering OOSTENDE. Opleidingen voor zorgkundigen. Cursusdagen: 7 juni 2018. Duur: 1 lesnamiddag. Tijdstip: 13u30 tot 17u. Locatie: Vesalius instituut voor verpleegkunde Leffingestraat 1 8400 Oostende.
opleidingen
Spirituele en multidimensionale Elohim opleidingen.
1 jarige Elohim beroepsopleidingen. De korte spirituele beroepsopleidingen zijn op zich zelfstandige opleidingen voor een beroepspraktijk, en vormen tevens een basis voor de verdiepende spirituele beroepsopleidingen. Ze kunnen programmatisch binnen 1 jaar worden afgerond. Beroepsopleiding Magic Merlin Healer M. Reading opleiding met lichthealingen RO.
opleidingen
Healing en Reading: basis cursus energy work Tim Biot UNIVERSA.
Sinds 2011 deelt hij zijn ervaringen rond geomantiek en werken met de Natuur via spirituele groepsreizen en retreats. Zo brengt hij mensen terug in verbinding met Moeder Aarde en werken we samen aan het reactiveren van de grid van de planeet.
spirituele workshops
Spirituele Startpagina Vlaanderen: Spirituele startpagina Vlaanderen.:
Op deze website vind je alle informatie over spiritualiteit en spirituele centra in Vlaanderen. Op de activiteitenkalender worden dagelijks nieuwe cursussen en workshops toegevoegd. Daarnaast vind je hier interessante informatie over spirituele en alternatieve onderwerpen, boeiende artikels, channelings, meditaties, muziek, video's, enz.
Erkende Holistische opleiding tot coach en consulent zelfontplooiing, coaching, clean language, zelfzorg Centrum GEA.
Vanuit diverse hedendaagse kaders waar wij, in Centrum GEA veel ervaring mee hebben cognitieve psychologie, Neuro-linguistisch Programmeren, intuïtieve ontwikkeling, geweldloze communicatie, non-dualiteit, verschillende vormen van energiewerk en sjamanisme is een selectie gemaakt van de meest werkzame principes en technieken op vlak van communicatie, zelfontplooiing, emotionele en spirituele intelligentie en het op gang zetten van bewustwordingen en positieve veranderingen.
Merlyn Cultural Events cursussen, workshops en opleidingen.
Meditatie, helingswerk en helende muziek trokken me aan als een magneet tijdens deze reizende jaren. Ik startte intensieve opleidingen en retreats en begon met een dagelijkse sadhana zelf beoefening. Tijdens m'n' helingsproces dat zich blijft verderzetten! voelde ik de roeping die ik herinnerde uit m'n' kinderjaren. Een diep gevoel om mensen en de hele planeet te helpen om het sacrale terug in het leven te brengen. Stap voor stap begon ik daarom mijn kennis en ervaring rond helende klank te delen. Door me te verdiepen in sacrale klank tradities vanuit verschillende culturen, voel ik het als een deel van m'n' missie om een brug te maken tussen culturele geloofssystemen en spirituele tradities.
Vergelijk 8 Spirituele zorg opleidingen en cursussen Werksite.
Gezondheid, Sport Welzijn. Vergelijk 8 Spirituele zorg opleidingen en cursussen. Ontdek en vergelijk de kosten van 8 Spirituele zorg opleidingen en cursussen, in de rubriek Gezondheid, Sport Welzijn. Lees ervaringen en reviews over de diverse onderwijsinstellingen. De gemiddelde score is 85.,

Contacteer ons

alternatieve geneeswijzen
Tenoren
bloesem therapie
spirituele opleidingen
dokter bach
de mooiste reizen
bloesemtherapie Koop
bach druppels werking
jonge zangers
para worden
bach bloesem therapie
bach bloesem rescue